Sunday, 4 November 2012

MACAM2 LEPAS PMR !

Assalamualaikum dan salam rindu buat blog ini..hehee...
Sebelum tu kita sedekahkan al-Fatihah buat Cg Kamarudin yang telah mninggal hari khamis lepas. beliau meninggal kerana demam denggi pada pukul 6 pagi.sedih kan? saya tahu.saya nangis mase ustaz azua wt pngumumn mase perhimpunan pasal berita nie. cikgu selalu buat kelakar dan selalu sebut najwa latif. cikgu kan anak jati kuala abang so cikgu memang selalu cerita. cikgu kate dulu bnyk sgt penyu kat kuala abang nie.kalau malam jumaat kita boleh pijak penyu tu sebab jumlah banyak sangat.sekarang penyu2 da takde. cikgu pon da takde. anyway saya doakan cikgu agar ditempatkan dalam kalangan orang2 yg dicucuri rahmatNya. amin. kita yg hidup ni kena teruskan hidup.yg pergi takkan kembali lagi... =.=

lepas pmr mmg bosan.x tahu nk buat apa kt sekolah.kitorang (saya, hanis, piqahz, nana, biena, mico n emy) buat mcm kata2 hikmah gitu. cg yaslan suruh.kitorang lepak2 la kat bilik kaunseling.selamba je pasang lagu guna hp. isyy2..apa nak buat. dah dapat kebebasan sementara..hehee..






Lagi pasal kata2 hikmah nie mmg kitorg bengang gile r ngan segelintir budak2 ting 5 ni.dyorang nk marah kitorg sbb tulis nama kat kata2 himah tu.heii..padahal kalau dyorg buat mural tu dyorg tulis nama jugak un.ntah apalah y dyorg x puas hati ngan kitorg.habis sume keluar dari mulut dyorg.
----> " b***o** - vandalisme - dll "  sedih tau bile org kate kite camtu.ni y mngate golongan pertengahan iaitu tgh2 antr y baik2 n y katang! hehee..y katang x ckp nape2 pon.dye pulak y over.isy3...apepon kna la redha un..^^

Baru2 ni jugak kitorang buat jamuan.tulah sekolah kitorang memang cakap2 je.buat jamuan tapi x macam jamuan.macam tulah yang jadi kepada form laen.tapi form kami tidak sebab kami ada perancangan kami sendiri. kalau form laen kna amik nasi beriani kat kantin pastu air mineral tapi kitorang bukan camtu.sehari sebelum tu kitorang da sibuk2 pegi outing.kitorang buat kat kantin.haaa...ade kek 2 bijik-koktail-mknn2 ringan sikit. :)

orang laki pon cam x tahu mnde jew.haii.



E.T.U - expect the unexpected!
(#.#) p/s: kalau nak tengok gambar2 kitorg kat langkawi korg boleh buka link        ini... http://www.facebook.com/amy.aizamZINNIRAH

okep laa.stkt ni jew.sy boleh cite.emm,sedapnya bau gulai daging!out lu nak gi makan nasi..bubai..^^