Friday, 20 December 2013

#Barang bagus ni!

assalamualaikum wbt dan selamat pagi.
*ceria

okey,ni nak promote satu page yang jual macam2 barang.baru je buka page ni.gambar pun tak adalah banyak mana sebab beginner memanglah kan.tapi nak minta juga jasa baik kawan2 blogger sekalian untuk mengLIKE page ini.



 Kami,kami? kami menyediakan macam2 barang tau. 
1. Ada cadar yang cantik dan murah! Tekan sini untuk cadar comel2! Design ada disediakan tapi kalau nak order design sendiri pun bolehh!
Harga saiz Queen=RM350.00
Saiz Single=RM220.00
Kain baldu selesa dipakai tau! Disediakan dalam beg lagi.

 
2. Kami juga menawarkan anda untuk tempahan hantaran pengantin. jeeng,jeng jeng. ngeh2. Nak tengok gambar tekan sini tau!  

3. Ada juga kraft felt yang comel comel. Ada banyak lagi pilihan kat page ni tau! Nak tahu lagi tekanlah sini!


4. Haa, ada lagi. Telekung sembahyang MYERA Collection! Comel,selesa dipakai dan sesuai nak dijadikan hadiah untuk saudara dll. cuma gambar telekung tu belum diupload.package je baru. tapi LIKE lah! Di sini!!

okey.setakat ni jelah dulu.tak salah kan nak berbisnes. ngeh3~ apapun, LIKE lah tanda anda menyokong barangan tempatan-buatan Malaysia.
Baiklah, salam niaga salam sokongan.
wassalam!