Sunday, 18 November 2012

BELIEVE IT OR NOT ? BELIEVE IT . . .

~bismillah~
assalamualaikum.haa,ni post kedua utk ari ni.tula.
'believe it or not?believe it...'
haha.saje je la.cuma nak beritahu yang blog ini bakal berhabuk-berkulat-berkarat-berulat-ber-ber--- what?!! oh no! why? haha.saje er.hiperbola.sebenarnya,netbook ini akan dipinjam oleh sepupu saya. Along Nabila. still study lagi kat uitm dungun ni.dye nk pinjam sbb laptop dye ada mslh sket.so sy xley la bukak netbook.so x boleh la kot nak post kat blog. (kot sbb laptop abah ada.tapi kira baek la kalau abah sudi meminjamkan laptopnya.huhuu.) mama tengah buat coklat.kek coklat pun ada permintaan.ni da nak try buat coklat pulak.balik tadi mama tunjuk kotak coklat yang comel2.tapi ni masih dalam percubaan.test market.haha.bila da menjadi nanti mesti jadi sumber keuntungan.oo.ada yang berminat.haha.nanti bila da stabil,saya promote ea.hehe.
esok da nak amik result upsr.patutnya Cik Abang Asyraaf berdebar tapi nampak macam tade feeling pun.taim dye.nanti time nak amik result pmr pun maunya tak terketar lutut.haa.
tade motif pun post ni sbnrnye.skdr post terakhir (kot!) saya.haha.


nota kaki: uwaa!hencem bangat itu Ajun Perwira.haha.saje.sbb Athirah Lazim ada Randy Pangalila.Amira Mat Ripah ada Hazama@Neelofa.Zatil Hanani ada Mikha Tambayong. whahaha. (gura2.tade meaning pape ekk!) stkt ni jela.tata.^^